top of page
NFFOTOGRAFIE-ELINA-4.jpg
Elina De Lange

''LIEFDE VOOR DE SPONTANITEIT VAN HET LEVEN''

''Kwetsbaarheid is kracht - Brené Brown''

Een fotoshoot is persoonlijk en vaak kwetsbaar. Daarom is het belangrijk dat we goed bij elkaar passen.

Ik vertel graag wat meer over mezelf.

Wie ben ik?

Nuchter, ​Gevoelsmens, temperamentvol, Bourgondiër, liefde voor de spontaniteit van het leven, mijn familie en vrienden.

Passie voor fotografie en lekkere wijn. Ondernemer, jeugdconsulent, schuldhulpmaatje en vrijwilliger bij de wijkvereniging.

Emoties mogen er zijn en kwetsbaarheid is kracht. 

Ik kan uren weg zwijmelen op muziek van Simon and Garfunkel. De muziek neemt me mee terug naar alle mooie vakantiedagen en fijne momenten met mijn familie. Hier begint mijn passie voor fotografie. Niet alleen foto's maken om de herinnering vast te leggen, maar foto's maken die je mee terug nemen naar het moment en gevoel. 

Als fotograaf probeer ik de liefde en connectie vast te leggen. De spontane en kleine momenten vind ik net zo belangrijk. De lach van gasten tijdens de ceremonie of die stevige knuffel van een familielid. 

Mijn werkwijze is persoonlijk met een gezonde dosis humor, en serieus waar het moet. Ongeacht welke dienst je boekt, van te voren spreken we rustig alles door. Voor mij is een goede herinnering aan de dag net zo belangrijk als een goed resultaat.. sterker nog.. deze twee gaan hand in hand. 

Wil je meer over mij weten voordat je een shoot boekt?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

DSC01466.jpg

In een notendop

buiten

studio

zomer

winter

Lente!

koffie

tea

zonsopgang

portret

zonsondergang

bruiloft

Let's meet up!

Zoek je een fotografe in Leeuwarden e.o. waarmee je een fijne, maar vooral leuke, shoot kunt boeken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga altijd voor een rustige en ontspannen sfeer waarin ik je de ruimte wil geven om gewoon lekker jezelf te zijn. Heb je zelf leuke ideeën of laat je je liever leiden? Ik hoor het graag!

NFFOTOGRAFIE-ELINA-9_edited.jpg
bottom of page