top of page
EDL04921-2.jpg
MIJN DIENSTEN GAAN

Van geboorte tot groot worden, van liefde tot gezin, jubileum tot afscheid

Wat leuk dat je interesse hebt in het boeken van een shoot. Je kan bij mij terecht voor trouwfotografie, familiefotografie en afscheidsfotografie.. Vragen? Neem gerust contact op! 

Trouwen

Misschien wel de mooiste dag uit jullie leven! De ringen zijn uitgezocht, de locatie is geboekt en de getuigen zijn gevraagd. Maar dan is er nog één ding heel belangrijk: Wie gaat de bijzondere momenten voor jullie vastleggen? 

​Mijn stijl is warm, liefdevol en met oog voor detail.  Als je bij mij een trouwreportage boekt, krijgt je alle bruikbare foto's zorgvuldig nabewerkt weer terug. Ben ik minimaal 6 uren uitgenodigd op jullie bruiloft, dan krijgen jullie er een loveshoot bij. Zo kunnen we alvast wennen aan elkaar en aan de camera. 

Binnen een week na de bruiloft krijgen jullie een preview zodat jullie alvast kunnen genieten van liefdevolle beelden.

JOSAN-70_websize.jpg

Afscheid

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis, die vaak in een roes wordt beleefd. De wereld lijkt even stil te staan, terwijl er ondertussen veel geregeld moet worden in een korte tijd. Hierdoor krijg je vaak kleine en grote intense momenten niet bewust mee.

 

Het vastleggen van de uitvaart zorgt ervoor dat je herinneringen kunt terug halen wanneer je dat zelf wil. Niet alleen het verdriet, maar vooral de troost, warme en intieme momenten. Een hand op je schouder, een glimlach bij het terugdenken aan mooie momenten. Alle momenten van verbinding, waardevolle herinneringen, terugkijken en voelen, wanneer je zelf wil. 

DSC08699.jpg

Familie €345 (incl. BTW)

*Familieshoots zijn op dit moment niet te boeken. 

 

Sfeervol, ongedwongen en ontspannen. Mijn doel is om jullie vast te leggen zoals jullie echt zijn. De fotoshoot is op een mooie locatie, buiten of bij jullie thuis, en in overleg kiezen we een moment op de dag uit wanneer het licht mooi is. 

Houden jullie als gezin van wandelen? Dansen jullie graag op muziek? Of picknicken jullie graag bij mooi weer? Tijdens de shoot kan en mag het allemaal. Een familieshoot kan geboekt worden voor gezinsfoto's, zwangerschap en new-born foto's.

Een familieshoot is inclusief: tot 5 personen, 60 min foto's maken, styling-gids, +/- 40 foto's zorgvuldig nabewerkt in een online galerij, reiskosten tot 20 km (hierna 25 ct p/km)

* extra personen €15 p.p.

TAMFAM-28.jpg
DSC01383.jpg

PORTFOLIO 

Veel kleuren, een warme sfeer en een ontspannen gevoel. Dat is wat ik wil dat de foto's uitstralen.  

 

Om een fijn beeld te kunnen geven van mijn stijl als fotografe, geef ik je graag de mogelijkheid om een kijkje te nemen in mijn portfolio.  Zo kan je zelf helemaal bepalen of mijn stijl past bij wat jij voor ogen hebt.

EDL04139-2.jpg
GERHEN-26_websize.jpg
bottom of page